Obre a Barcelona la primera botiga que ven petons i abraçades

(Via Hospital de Sant Joan de Déu)

Capses de petons i abraçades

Capses de petons i abraçades per "Cuidam", del hospital de Sant Joan de Déu.

Ha obert a Barcelona la primera botiga que ven petons, abraçades i carícies. L’establiment, al Bulevard Rosa de Passeig de Gràcia, posa a la venda fins al 5 de gener capses de deu petons, un quilo d’amor, 365 abraçades, 1.039 carícies o un milió de manyagueries a un preu que oscil•la entre els 5 i els 30 euros.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Todo lo demas es prestado” que l’agència de publicitat Seis grados impulsa, junt amb altres col•laboradors, per recaptar fons per al programa solidari Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La campanya pretén convidar a la població a la reflexió i fer-los veure que no calen objectes per expressar els sentiments a un esser estimat i que hi ha altres formes de demostrar-ho perquè, segons proclama el lema de la campanya, a la vida tot, tret de l’amor, és prestat.

Cuidam treballa des de l’any 2004 per facilitar l’accés a la medicina d’alta complexitat a nens de tot el món que pateixen malalties greus i que, per curar-se, requereixen d’una intervenció amb mitjans tècnics i professionals altament especialitzats que no es practica al seu país. Gràcies a aquest programa, en els darrers cinc anys s’han operat a l’Hospital Sant Joan de Déu 104 infants gràcies a les aportacions de particulars i empreses.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s