Divulgació científica i educació ambiental en mons sintètics

Des de finals de 2008, ens hem centrat en realitzar el projecte de divulgació científica Open Science Group Project al metavers Second Life, un projecte que implica accions transmèdia i col.laboratives entre diferents entitats i persones del món de la ciència, la cultura i l’educació amb presència virtual.

Channels of Communication and Divulgation for Science in Virtual Worlds va ser la nostra primera incursió en metaversos. El projecte, que va englobar una part de recerca i una altra de divulgació, va ser desenvolupat entre 2008-2009 i vam tenir ocasió de presentar-lo a nivell internacional en l’edició de 2009 del congrés universitari SLACTIONS, Vida, Imaginació i Treball usant els Metaversos.

Un any després, al 2010, Any Internacional de la Biodiversitat, vam dur a terme el projecte Biosfera 3, una referència-homenatge a Biosfera 2 que va durar uns 3 mesos i que va comptar amb un espai virtual a Second Life per a exposicions, pel qual van passar aproximadament unes 3.000 persones.

Per al nou projecte, el de 2011, estem buscant patrocinadors. Si estàs interessat, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels coments o escrivint a: openscience.invirtualworlds@gmail.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s